- de ce sa nu facem investitii in instalatii ecologice, care produc acelasi lucru, dar la costuri mai mici – costuri nule dupa amortizarea investitiei, dar salvam si mediul inconjurator in acelasi timp – lucru cel mai important !!!cu aceasta ocazie punem in functie si economia tarii care este “la pamant”, prin creare de locuri de munca !!!
- daca fiecare din noi ar avea acasa instalatii de apa calda si curent electric obtinute pe calea energiei verzi, sunt convins ca planeta isi revine in cativa zeci, chiar sute de ani la normal, sau chiar daca nu-si revine complet dar va fi totul inspre bine !!! copiii, nepotii si stranepotii nostri vor avea parte de o viata curata intr-un mediu curat !!!
Oare nu am putea fii cu inima impacata sa stim ca cei de dupa noi vor trai linistiti si in spiritul unei planete ingrijite si curate??? Cu siguranta, DA !!!
- pe langa apelul pe care il fac dumneavoastra, celor care cititi acest articol de a incerca sa gandim cu totii altfel, de a promova implementarea acestor instalatii cu energie verde, permiteti-mi sa mai fac si un alt apel de a ingriji natura !!!
 - haideti sa nu mai taiem copacii in nestire, in special brazii de Craciun!!! (unui brad ca cel de Craciun ii trebuie in jur de 10 ani ca sa se dezvolte si sa creasca, acesta fiind taiat ca sa stea o saptamana in casa, dupa care este aruncat...important de stiut este ca padurile de conifere sunt singurele care asigura eliberarea de oxigen pe timp de iarna, deoarece au frunza permanent); haideti sa si plantam !!! chiar si pomii fructiferi plantati ajuta la acest echilibru ecologic!! astfel dam inca o pista agriculturii, deci economiei !!! planeta sufera momentan de un foarte mare deficit de arbori; la excesul de dioxid de carbon existent in atmosfera acum, ar fi nevoie de o impadurire de cel putin 5 ori mai mare la nivel planetar pentru a putea fi absorbit tot dioxidul de carbon si tot nu ar fii destul, insa din pacate in loc sa se faca impaduririle, continua defrisarile masive, ceea ce este foarte grav
  - dupa cum va spuneam, nu trebuie sa fii om de stiinta ca sa stii ca padurile sunt plamanul planetei, ele regleaza nivelul de oxigen din atmosfera dar si echilibrul APEI in natura!!! (lucru cunoscut de toata lumea de la biologia din scoala generala)! daca continuam sa nu ne protejam padurile vom ajunge sa traim in desert, apa fiind mai pretioasa ca aurul, in plus fara paduri vom fii prajiti de radiatile solare datorita diminuarii stratului de ozon !!!
  - haideti sa reciclam gunoaiele, in primul rand sa le strangem si nu sa le aruncam prin natura
- Toate sunt lucruri simple, dar esentiale, trebuie doar sa ne gandim putin si sa vedem ca totul este mai simplu decat pare, dar toti trebuie sa luam masuri !!!

Haideti sa folosim energia pe care ne-a dat-o Dumnezeu!!! E gratuita, nepoluanta si inepuizabila!!!

Haideti sa salvam planeta pana nu e prea tarziu !!!

Daca doriti instalatii solare sau pur si simplu daca aveti o parere, comentariu, idee cu privire la acest articol, nu ezitati sa-mi scrieti la contact@dorinsolar.ro iar eu va voi raspunde cu placere.

Va multumesc mult !
Cu respect ,
Ing. Dorin Circo

Pagina 1, 2
 

 

 

 

 


Dorinsolar, 2010

Free Web Counter